Ugrás a tartalomra

Montenegróban a legrosszabb a járványhelyzet a régión és Európán belül is

2020.10.18
11:27
Forrás
Tanjug
Október 16-i adatokat alapul véve a statisztikák szerint Montenegróban volt a legtöbb koronavírus-fertőzött 100 ezer lakosra vetítve: 2385.

A fertőzöttek számát tekintve a második helyen Örményország áll, a harmadikon pedig Spanyolország. Észak-Macedónia a 11., Bosznia-Hercegovina a 14., Koszovó pedig a 17. helyre került. Albánia a 27., Horvátország a 28., Szlovénia a 29. Szerbiát a 30. helyre sorolták, mivel 100 ezer lakosra 509 fertőzött jutott.

Az elmúlt egy héten a fertőzöttek számának legnagyobb ugrását Andorrában észlelték, majd Csehországban, Belgiumban, Hollandiában és ötödikként Montenegróban.

járvány
koronavírus
Montenegró
régió
Európa
Szerbia
statisztika

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.