Ugrás a tartalomra

Nyírfacsemeték kerültek a földbe Törökbecsén

2020.12.16
12:48
Forrás
Pannon RTV
A fákat a Zöld Szerbia nevű akció részeként ültették el.

Harminc nyírfacsemetét ültettek a Zöld Szerbia nevű környezetbarát akció keretében Törökbecsén. A megmozdulás a Color Media Communications cég, valamint a szerbiai Sugárzás- és Nukleáris Biztonsági Igazgatóság támogatásának köszönhetően valósult meg. Tíz településen fásítanak azzal a céllal, hogy a társadalomban tudatosítsák a zöld területek megóvásának és megteremtésének fontosságát.

Egyébként a Zöld Szerbia nevű akció keretében a bánáti település mellett ezidáig Vranjeban, Čačakon, Belcsényben, Szabácson, Szurcsinban, Apatinban és Zomborban is fásítottak. Az akció december végéig tart.

Törökbecse
nyírfa
facsemete
faültetés
fa
Zöld Szerbia akció

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54, Frissítve: 07:52

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.