Ugrás a tartalomra

Petar Petkovićtyal egyeztetett Pintér Attila

2021.03.02
15:41
Forrás
Tanjug
Politikai és biztonsági kérdésekben egyeztetett ma Petar Petković, Szerbia Koszovó-ügyi irodájának igazgatója Pintér Attilával, Magyarország belgrádi nagykövetével.

Petković beszámolt Belgrád arra irányuló erőfeszítéseiről, hogy kompromisszumos megoldás szülessen a Pristinával folytatott párbeszédben. A Koszovó-ügyi iroda igazgatója szerint elengedhetetlen a kapcsolatok rendezése, és a szerbek helyzetének normalizálása Koszovóban. 

Pintér Attilával megvitatták a koronavírus elleni oltás folyamatát, és egyetértett abban, hogy Szerbia az átoltottság tekintetében a világ vezető országai között van. 

Petar Petković
Pintér Attila
Szerbia
Koszovó

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.