Ugrás a tartalomra

Szigorúbb intézkedéseket kértek a járványügyi szakemberek

2021.03.06
11:36
2021.03.06
12:42
Forrás
Szerbiai RTV
Szigorúbb intézkedéseket javasolt a szerbiai válságstáb orvosi része, nem elégedettek a pénteken elfogadott döntéssel - mondta Branislav Tiodorović járványügyi szakember a Szerbiai RTV műsorában.

A kijárási tilalom bevezetése soha nem volt kérés a stáb részéről, hiszen nem állíthatják le az életet, az viszont tény, hogy csökkenteni kell az emberek közötti kontaktusok számát - tette hozzá. Kijelenthető, hogy bizonyos értelemben elszalasztotta Szerbia azt a lehetőséget, hogy időben szigorítson, és elejét vegye a vírus robbanásszerű terjedésének. Leszögezte, az egészségügyi dolgozók teljesítőképességük határán vannak, így be kell tartani a szabályokat, mert az egészségügyi rendszer kapacitása véges - mondta a szakember.

szigorúbb
intézkedés
Szerbia
válságstáb
Branislav Tiodorović

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.