Ugrás a tartalomra

Különböző iparágak képviselőivel tárgyal a szerb kormány

2021.03.20
14:58
2021.03.20
15:19
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb miniszterelnök mások mellett a fodrászipar képviselőivel egyeztetett annak kapcsán, hogy hogyan lehet legyőzni azokat a negatív gazdasági következményeket, amelyet a koronavírus-járvány okozott a különböző szférákban.

 Az ülésen részt vett Siniša Mali szerb pénzügyminiszter is. A fodrászok képviselői elégedettségüket fejezték ki azért, mert közvetlen párbeszéd útján bemutathatták problémáikat. A felek között esetleges támogatás biztosításáról is szó esett. A fodrászokkal tartott egyeztetés előtt Ana Brnabić a filmipar és a mozik képviselőivel is találkozott. Ezen a megbeszélésen mások mellett Maja Gojković művelődési miniszter, valamint a pénzügyminisztérium képviselői is részt vettek. A miniszterelnök rámutatott, az illetékesekkel még folytatják a tárgyalásokat a támogatások megfelelő módjának megtalálása érdekében.

Szerbia
kormány
Ana Brnabić
fodrász

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.