Ugrás a tartalomra

Jóval kétezer felett alakul az új koronavírus-fertőzöttek száma Szerbiában

2021.08.30
18:47
2021.08.31
11:30
Forrás
covid19.rs
Amíg augusztus elsején még 303, egy hete hétfőn pedig 1837 volt a pozitív tesztek napi száma, addig most 2335 személynél igazolták a koronavírus jelenlétét.

Háromszor többen vannak a betegség szövődményei miatt elhunytak is, 12-en haltak meg egy nap alatt a kórban. Kórházi kezelésre már 1157-en szorulnak, 75-en vannak lélegeztetőgépen. 

Belgrádban regisztrálták a legtöbb új fertőzöttet, 466-ot. A második legtöbb koronavírusost Újvidéken és Nišben találták, 115-öt. A többi településen kétszámjegyű, vagy ennél kevesebb a napi esetszám. A vajdasági városok és községek nem szerepelnek a legfertőzöttebb helyek között, csak a tartományi székváros tűnik ki a fertőzöttek háromjegyű számával. 

koronavírus
fertőzöttek
COVID-19
Szerbia

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.