Ugrás a tartalomra

Októberben folytatódnak a tárgyalások

2021.09.08
16:56
2021.09.17
14:36
Forrás
Tanjug
Véget értek a Belgrád-Pristina párbeszéd szeptemberi szakértői szintű tárgyalásai Brüsszelben.

Előrelépés történt az eltűnt személyek felkutatása tekintetében a Belgrád-Pristina párbeszéd szakértői szintű tárgyalásának köszönhetően. Petar Petković, a Koszovó-ügyi iroda igazgatója szerint a koszovói fél nem akart tárgyalásokba bocsátkozni a Szerb Községek Közösségének megalapításról, energetikai vagy igazságügyi kérdésekről. Besnik Beslimi, a pristinai küldöttség vezetője úgy fogalmazott, nem született olyan megállapodás, amely lehetővé tenné a legmagasabb szintű találkozót Aleksandar Vučić és Albin Kurti között. A szakértői tárgyalások várhatóan október második felében folytatódnak.

Brüsszel
Pristina
Koszovó
Petar Petković
Belgrád

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.