Ugrás a tartalomra

Somló Tamás nélkül nem megy

2016.09.05
08:51
Presser Gábor társai nevében is bejelentette, az LGT Somló Tamás idei halála után többé már soha nem lép fel
Presser Gábor társai nevében is bejelentette, az LGT Somló Tamás idei halála után többé már soha nem lép fel. Bármennyire is nehéz ezt kimondani, leírni, de mi hárman, Karácsony János, Presser Gábor és Solti János, az LGT tagjai azt szeretnénk tudatni azokkal, akiket érdekel, akik szerették a zenénket, dalainkat, hogy Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel - ezt közölte Presser Gábor Facebook oldalára írt bejegyzésében. A zenész társai nevében is megköszönte közönségtől, rajongóktól kapott szeretet és támogatást. Az LGT 1971-ben alakult, és az idén elhunyt Somló Tamás 1973-ban csatlakozott az együtteshez. (MTI)
presser gábor
megszűnik
LGT
Somló Tamás
karácsony János
Solti János

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.