Ugrás a tartalomra

Reakciók a Đoković-üggyel kapcsolatban

2022.01.10
13:19
2022.01.10
13:46
Forrás
Tanjug
A sportban több érdek is összefonódik, főleg gazdasági szempontból, ettől függetlenül mindig az a legjobb, ha a legeredményesebb sportolók versenyezhetnek egymással - jelentette ki Rafael Nadal a Đokovićtyal kapcsolatos hírekre.

A spanyol teniszező szerint az lenne a legtisztességesebb döntés, ha szerb ellenfele részt venne az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Ivica Dačić szerint nyilvánvaló, hogy Ausztráliában támogatják Novak Đoković kitoloncolásának lehetőségét. A szerbiai köztársasági parlament elnöke hozzátette, ritkán látni ilyen vagy ehhez hasonló esetet, amikor egy ismert emberrel történik meg ez az eljárás. Dačić felhívta a figyelmet arra, hogy a jelenleg is zajló folyamatnak mihamarabb véget kell vetni. Véleménye szerint azonban azt a helyzetet is mérlegelni kell, miszerint Ausztráliának joga van arra, hogy bárkit kiutasítson az országból.

Novak Đoković
Rafael Nadal

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.