Ugrás a tartalomra

Ellentmondásos hírek látnak napvilágot Novak Đokovićról

2022.01.10
10:52
2022.01.10
11:41
Forrás
Novosti, Szerbiai RTV
A bíró ugyan a szerb teniszező javára döntött, mégsem tartott sokáig az öröm.

Több hírportál arról számolt be, hogy a tárgyalást követően ismét a világelső letartóztatását tervezik Ausztráliában. Néhányan azt írták, hogy a hatóságok már őrizetbe is vették, de napvilágot láttak olyan információk is, melyek szerint semmi sem történt. Az épületet, ahol Đoković jelenleg is tartózkodik, két jármű hagyta el, amelyről videófelvétel is készült, azt viszont senki sem erősítette meg, hogy a szerb teniszező benne volt-e valamelyikben. Bírósági felmentését követően az ausztrál hatóságok, személy szerint a bevándorlásügyi miniszter, megtagadhatja a belépést a szerb teniszezőtől, erről azonban nem született döntés. A bevándorlásügyi miniszternek négy órája volt arra, hogy döntést hozzon a vízum visszavonásáról, mielőtt Novak elhagyja az őrizetet, de ezt nem tette meg. A végső döntés holnap vagy a napokban születhet meg. Ha ez megtörténik, Đokovićot három évre kitiltják Ausztráliából, így most nem lenne lehetősége, hogy ő legyen minden idők legsikeresebb férfi teniszezője. 20-20 Grand Slam-győzelemmel ugyanis holtversenyben áll Federerrel és Nadallal, a szezon első versenyén azonban címvédőként nem biztos, hogy indulhat.

Novak Đoković
Ausztrália
tenisz
oltás

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.