Ugrás a tartalomra

Ausztrál belügyminiszter: Đoković bármikor távozhat

2022.01.07
10:55
Forrás
Szerbiai RTV
Az ausztrál belügyminiszter szerint Novak Đoković bármikor távozhat, még segítenek is neki ebben.

Đoković két napja érkezett meg Melbourne-be, hogy részt vegyen az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, de hiába kapott a szervezőktől különengedélyt az indulásra, nem jutott túl a repülőtéren. A világelső teniszező nem tudta igazolni, hogy valóban egészségügyi okok miatt nem oltatta be magát a koronavírus ellen. A verseny helyszínére, Ausztráliába azonban a külföldi állampolgárok csak oltottan léphetnek be. A hússzoros egyéni Grand Slam-győztes fellebbezett a döntés ellen, ezért egy illegális bevándorlók számára fenntartott szállodába szállították és egy bíró meghallgatást tart majd az ügyében, várhatóan hétfőn.

Novak Đoković
Ausztrália

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.