Ugrás a tartalomra

Đoković: Csalódott vagyok, köszönöm a támogatást

2022.01.16
09:41
Forrás
Szerbiai RTV
Nyilatkozatot adott ki Novak Đoković, miután az ausztrál szövetségi bíróság elutasította fellebbezését, és ezzel helybenhagyta azonnali kitiltását az országból.

A szerb világelső teniszező nyilatkozatában azt írta, hogy csalódott a bíróság döntése miatt, de tiszteletben tartja azt, és együttműködik a hatóságokkal. Reméli, hogy most már minden rajongó a hétfőn kezdődő Australian Openre tud fókuszálni, és köszöni mindenkinek az elmúlt napokban nyújtott támogatást: „Tiszteletben tartom a bíróság döntését, és együttműködöm az illetékes hatóságokkal az országból való távozásom ügyében. Kellemetlen, hogy az elmúlt hetekben a figyelem középpontjában álltam, és remélem, hogy mostantól mindannyian az általam szeretett játékra és tornára koncentrálhatunk. Szeretnék minden jót kívánni a játékosoknak, a verseny tisztviselőinek, a személyzetnek, az önkénteseknek és a szurkolóknak. Végül szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak, csapatomnak, támogatóimnak, szurkolóimnak és szerb honfitársaimnak a folyamatos támogatást. Mindannyian nagy erőt adtatok nekem.”

Novak Đoković
Ausztrália
kitiltás
Australian Open
tárgyalás
tenisz

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.