Ugrás a tartalomra
AP Photo/Mark Baker

Újra meghallgatják Đokovićot az ausztrál bíróságon

2022.01.14
14:49
2022.01.15
07:32
Forrás
Szerbiai RTV
Az ausztrál Szövetségi Bíróság hatáskörébe utalták Novak Đoković ügyét. A sportoló vízumát ma visszavonta a bevándorlásügyi miniszter, ezt követően a sportoló ügyvédjei fellebbeztek, és újabb tárgyalás kezdődött.

Đoković kitoloncolását átmenetileg felfüggesztették, őt pedig ma este fogják újra meghallgatni a bíróságon. A szövetségi bíróság az ügy tárgyalására David John O'Callaghan bírót jelölte ki. Đoković meghallgatása közép-európai idő szerint éjfél körül várható.

Az ügyet legkésőbb vasárnapig le kellene zárni, ugyanis hétfőn kezdődik az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság. Amennyiben a bíróság ismét elutasítja a panasztételt, a szerb világelsőnek el kell hagynia Ausztráliát, és három évre ki is tiltják onnan.

Novak Đoković
Ausztrália
Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság
tenisz
vízum

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.