Ugrás a tartalomra
AP Photo/Mark Baker

Újra meghallgatják Đokovićot az ausztrál bíróságon

2022.01.14
14:49
2022.01.15
07:32
Forrás
Szerbiai RTV
Az ausztrál Szövetségi Bíróság hatáskörébe utalták Novak Đoković ügyét. A sportoló vízumát ma visszavonta a bevándorlásügyi miniszter, ezt követően a sportoló ügyvédjei fellebbeztek, és újabb tárgyalás kezdődött.

Đoković kitoloncolását átmenetileg felfüggesztették, őt pedig ma este fogják újra meghallgatni a bíróságon. A szövetségi bíróság az ügy tárgyalására David John O'Callaghan bírót jelölte ki. Đoković meghallgatása közép-európai idő szerint éjfél körül várható.

Az ügyet legkésőbb vasárnapig le kellene zárni, ugyanis hétfőn kezdődik az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság. Amennyiben a bíróság ismét elutasítja a panasztételt, a szerb világelsőnek el kell hagynia Ausztráliát, és három évre ki is tiltják onnan.

Novak Đoković
Ausztrália
tenisz
vízum

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.