Ugrás a tartalomra

Reakciók a Đoković-üggyel kapcsolatban

2022.01.10
13:19
2022.01.10
13:46
Forrás
Tanjug
A sportban több érdek is összefonódik, főleg gazdasági szempontból, ettől függetlenül mindig az a legjobb, ha a legeredményesebb sportolók versenyezhetnek egymással - jelentette ki Rafael Nadal a Đokovićtyal kapcsolatos hírekre.

A spanyol teniszező szerint az lenne a legtisztességesebb döntés, ha szerb ellenfele részt venne az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Ivica Dačić szerint nyilvánvaló, hogy Ausztráliában támogatják Novak Đoković kitoloncolásának lehetőségét. A szerbiai köztársasági parlament elnöke hozzátette, ritkán látni ilyen vagy ehhez hasonló esetet, amikor egy ismert emberrel történik meg ez az eljárás. Dačić felhívta a figyelmet arra, hogy a jelenleg is zajló folyamatnak mihamarabb véget kell vetni. Véleménye szerint azonban azt a helyzetet is mérlegelni kell, miszerint Ausztráliának joga van arra, hogy bárkit kiutasítson az országból.

Novak Đoković
Rafael Nadal

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.