Ugrás a tartalomra

Novak Đoković emelt fővel térhet vissza Szerbiába

2022.01.16
14:52
2022.01.17
08:27
Forrás
Szerbiai RTV
Ezt Aleksandar Vučić mondta.

A szerb államfő az eset kapcsán hangsúlyozta, 10 napon keresztül bántalmaztak egy teniszezőt, azért, hogy hozhassanak egy olyan döntést, amit már tudtak az első naptól kezdve. Hozzátette, az ausztrál hatóságok saját magukat alázták meg Novak Đoković zaklatásával. Vučić egyébként a döntést követően beszélt a szerb teniszezővel. Bátorította, és azt mondta neki, hogy a hazájában mindig szívesen látják.

„Alig várjuk, hogy újra Szerbiában láthassuk Đokovićot, hogy visszatérjen hazájába, hogy újra ott legyen, ahol mindig szívesen látják. Azok, akik azt hiszik, hogy ezzel ki tudtak zárni bizonyos elveket, csak azt mutatták meg, hogy semmilyen elveik nem voltak. 10-11 napig zaklatták a világ legjobb teniszezőjét, majd a 10-11-ik napon olyan döntést hoztak, amelyet már tudtak az első naptól kezdve.”

Novak Đoković
Aleksandar Vučić
tenisz
Szerbia

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.