Ugrás a tartalomra

Đoković: Csalódott vagyok, köszönöm a támogatást

2022.01.16
09:41
Forrás
Szerbiai RTV
Nyilatkozatot adott ki Novak Đoković, miután az ausztrál szövetségi bíróság elutasította fellebbezését, és ezzel helybenhagyta azonnali kitiltását az országból.

A szerb világelső teniszező nyilatkozatában azt írta, hogy csalódott a bíróság döntése miatt, de tiszteletben tartja azt, és együttműködik a hatóságokkal. Reméli, hogy most már minden rajongó a hétfőn kezdődő Australian Openre tud fókuszálni, és köszöni mindenkinek az elmúlt napokban nyújtott támogatást: „Tiszteletben tartom a bíróság döntését, és együttműködöm az illetékes hatóságokkal az országból való távozásom ügyében. Kellemetlen, hogy az elmúlt hetekben a figyelem középpontjában álltam, és remélem, hogy mostantól mindannyian az általam szeretett játékra és tornára koncentrálhatunk. Szeretnék minden jót kívánni a játékosoknak, a verseny tisztviselőinek, a személyzetnek, az önkénteseknek és a szurkolóknak. Végül szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak, csapatomnak, támogatóimnak, szurkolóimnak és szerb honfitársaimnak a folyamatos támogatást. Mindannyian nagy erőt adtatok nekem.”

Novak Đoković
Ausztrália
kitiltás
Australian Open
tárgyalás
tenisz

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.