Ugrás a tartalomra

Tömeg várta Đokovićot a reptéren

2022.01.17
13:34
2022.01.17
16:45
Forrás
Blic
Landolt Belgrádban Novak Đoković, éljenző tömeg várta a reptéren.

Először Dubajba repült, ahonnan Szerbiába utazott, és gépe a belgrádi Nikola Tesla reptéren landolt. Goran Vesić főpolgármester-helyettes közben bejelentette, Belgrád legrangosabb elismerését, Belgrád Város Díját adják oda Novak Đokovićnak, aki kiemelkedő sportsikereket ért el pályája során. Vesić azt nyilatkozta, Novak minden idők legnagyobb szerbiai sportolója, jelenleg pedig a világ legjobbja.

A szerb teniszezőt három évre kitiltották Ausztráliából, ez pedig azt jelenti, hogy legközelebb 2025-ben indulhatna az ottani nyílt teniszbajnokságon. Đoković egyébként a hároméves kitiltás ellen még fellebbezhet.

Novak Đoković
Goran Vesić
Belgrád
Ausztrália

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.