Ugrás a tartalomra

Aki még nem tette meg, vegye fel levélszavazati csomagját!

2022.03.30
12:16
2022.03.30
17:32
Forrás
Pannon RTV
Több száz olyan magyar állampolgársággal rendelkező vajdasági magyar is lehet, aki nem vette még fel a magyar országgyűlési választásra vonatkozó levélszavazati csomagját a szabadkai Magyar Főkonzulátuson - nyilatkozta Juhász Bálint.

A VMSZ Intéző Bizottságának elnöke kiemelte, arra kéri ezeket a személyeket, hogy minél előbb vegyék fel a csomagot, szavazzanak, majd a levélszavazatokat dobják be a konzulátuson található urnába.

„Még öt nap van a választásokig, és ez alatt mindenki, aki a konzulátusra kérte a levélszavazatát, az föl tudja venni, kizárólag személyesen. Minden hétköznap 6-22 óráig és szombaton is, illetve vasárnap, a szavazás napján reggel 6 és 19 óra között. El tud jönni, személyesen felveszi, itt ki tudja bontani, ki is tudja tölteni, beborítékolja és be tudja dobni az urnába. Természetesen a konzulátuson mindenben segítenek, amiben módjukban áll.”

A magyar országgyűlési választásra és országos népszavazásra vonatkozó részletes tájékoztatást ide kattintva érhetik el.

választás 2022

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.