Ugrás a tartalomra

Fremond Árpád: a topolyai önkormányzat segítése prioritás

2022.03.30
14:18
2022.03.30
16:27
Forrás
Pannon RTV
Az április 3-ai parlamenti választások kapcsán tartottak sajtótájékoztatót Topolyán.

Becskei Tibor, a Vajdasági Magyar Demokrata Párt Topolya-Kishegyes Körzeti elnöke kiemelte, fontos, hogy a magyarság megmaradása és boldogulása érdekében a köztársasági parlamenti választásokon a 3-as számmal induló Vajdasági Magyar Szövetség listáját minél nagyobb számban támogassák a polgárok.

Fremond Árpád, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselőjelöltje a topolyai sikeres projektumok közül kiemelte a mezőgazdasági programot, a vidéki egészségügyi rendelők megőrzését, a tavaly nyitott Diákotthont, a topolyai szennyvíztisztító próbaüzembe helyezését. Mindehhez erős érdekképviseletre volt szükség - tette hozzá.

„Azt tudom ígérni a topolyai választópolgároknak, hogy együttműködve mindenkivel, minden minisztériummal, együttműködve a tartományi szervekkel, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a topolyai önkormányzatot, a topolyai vezetést segítsem az elkövetkező időszakban, számomra ez prioritás lesz. Rengeteg olyan téma volt, amiről beszéltem a képviselőházban, ami kizárólag ehhez az önkormányzathoz kapcsolódott, kiválóan együtt tudtam működni a helyi vezetőkkel, a polgármester úrral, mindenki mással is és ezt a munkát szeretném folytatni az elkövetkezendő időszakban.”

Topolya
Vajdasági Magyar Szövetség
Fremond Árpád

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.