Ugrás a tartalomra

A hétvégén gasztronómiai fesztivál Óbecsén

2022.09.29
15:33
2022.09.29
16:18
Forrás
Pannon RTV
A programok szombaton kezdődnek.

A hétvégén immár ötödik alkalommal szervezik meg Óbecsén a Gastro Fest nevű gasztronómiai rendezvényt, de az idén első alkalommal lesz kétnapos a fesztivál. A programok ezúttal már szombaton elkezdődnek az Erdőtelepítők parkjában, ahol két órától halászlé-főzőversennyel, különféle ételekkel, egy szerényebb termelői piaccal és 16 órától éjfélig koncertekkel várják a látogatókat. Vasárnap 10 órakor kezdődnek a programok.

Jovanović Dániel, szervező, Gastro Fest, Óbecse: „Több mint 50 kiállító fogja kínálni a portékáját. Délben indul a vasárnapi ebéd programunk, ahol várjuk a családokat, hogy közösen töltsük itt el a vasárnapi ebédet – ezzel a háziasszonyoknak szeretnénk kicsit kedveskedni, hogy vasárnap ne kelljen bajlódniuk az ebéddel, hanem mi főzünk helyettük ezen a vasárnapon. Lesznek nappali koncertjeink, a Beus és a Fokos zenekar. Kiemelném a Mosolytenger programunkat, ami egy mini gyerekfesztivál a fesztiválon belül bábszínházzal, gyerekkoncertekkel, interaktív játszóházakkal és minden más programmal.”

Jovanović Dániel

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54, Frissítve: 07:52

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.