Ugrás a tartalomra

Piksi: Az eredmény kudarc, de nem hibáztatom a játékosokat

2022.12.03
10:01
Forrás
Pannon RTV
Dragan Stojković, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a sasok ugyan eredménykudarcot éltek át Katarban, de gratulált játékosainak a maximális teljesítményhez.

Piksi optimista, és azt mondta: jobbak lesznek, mennek a németországi Európa-bajnokságra! A szerb közmédia műsorában elmondta, úgy véli, a Svájc elleni tegnap esti meccs első félidejében jók voltak, de olyan hibákat követtek el, amelyeknek nem szabadna megtörténnie. Néhány dolgot korrigálnunk kell, már márciusban elkezdődnek az EB-selejtezők, 2024-ben pedig Németországban szeretnénk lenni. A nemzeti csapat céljai között szerepel a folytonosság a nagy versenyeken - tette hozzá a szerb szövetségi kapitány. Piksi megköszönte a szerbiai szurkolók támogatását a katari világbajnokság előtt és alatt.

Dragan Stojković, szövetségi kapitány, szerb labdarúgó-válogatott: „Az első félidő, azt hiszem, nagyon korrekt volt, és 0:1-ről sikerült megfordítanunk az állást a javunkra. Úgy gondoltam, az első félidő így is ér majd véget, aztán jött egy sokkoló gól, egyenlítettek, egy-két perccel a félidő vége előtt. Ilyesminek nem szabad megtörténnie. Sokkal okosabbnak kellett volna lennünk, sokkal tapasztaltabbaknak, hogy tudjuk az adott pillanatban, hogyan viselkedjünk a pályán, mit tegyünk, amikor a labda nálunk van, vagy nincs nálunk.”

Dragan Stojković
Dragan Stojković Piksi
labdarúgó-válogatott
Szerbia
Svájc

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.