Ugrás a tartalomra

Sáfrány túra

2018.03.17
23:56
2024.03.19
08:39
Forrás
Arcus
A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület egy kellemes tavaszköszöntő túrára várja az érdeklődőket március 18-án, vasárnap, 13 órától a topolyai Mezőgazdasági Iskola előtt.

A program az egyik első kora tavaszi vadvirágunk, a tarka sáfrány (Crocus reticulatus) virágzásának megtekintése.

A túra első állomása a karađorđevói hídnál lesz, majd a közeli gyepek megtekintése után a Tomislavcinál található völgybe látogatnak. Az idei túra két helyszín megtekintését célozza, ezért arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, autóval jöjjön. A gyalogszerrel érkezők számára az egyesület tagjai korlátozott számban tudnak biztosítani helyeket a helyszínekre való kijutáshoz.

A program előreláthatóan 16 óráig tart, időjárástól függően. Eső esetén elmarad, és 2018. március 25-én, vasárnap, 13 órától kerül megtartásra!

Szeretettel látnak minden érdeklődőt!

Topolya
Arcus

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.