Ugrás a tartalomra

Pályázati felhívás civil szervezeteknek a fenntartási költségek fedezésére

2018.07.21
21:54
2024.03.19
08:41
Forrás
Zenta
Zenta Község nyilvános pályázatot tett közzé az egyesületek közérdekű programjai és projektumai egy részének a finanszírozására és társfinanszírozására. Pályázati határidő: 2018. augusztus 2.

Zenta Község nyilvános pályázatot tett közzé az egyesületek közérdekű programjai és projektumai egy részének a finanszírozására és társfinanszírozására - a bérleti díj és más állandó költségek (villanyáram, gáz, kommunális járulék stb.) fedezésére. Erre a célra a pályázaton 600 ezer dinárt láttak elő.

A jelentkezést az 1. sz. űrlapon kell benyújtani, ami megtalálható a pályázat csatolmányában, valamint kötelezően mellékelni kell annak a bérleti szerződésnek a fénymásolatát, amelyet a pályázó a községgel kötött.

A pályázati dokumentáció felvehető minden munkanapon 7-15 óra között Zenta Község Közigazgatási Hivatala 30-as számú irodájában, illetve letölthető Zenta község hivatalos honlapjáról a www.zenta-senta.co.rs címen.

A pályázatra való jelentkezés utolsó napja 2018. augusztus 2-a.

A pályázat nyomtatott formában, zárt borítékban, NEM FELBONTANDÓ megjelöléssel adható át a Zenta Község Közigazgatási Hivatalának ügyfélfogadó irodájában minden munkanapon 7-15 óra között, vagy postai úton küldhető el (Fő tér 1., 24400Zenta).

Kiegészítő információ a pályázattal kapcsolatban Kecskés Dezsőtől, a társadalmi tevékenységi alosztály vezetőjétől kapható a 30-as számú irodában, vagy telefonon: 024/655-427-es és a 064/872-5317-es telefonszámon, illetve a következő e-mail címen: deze.kecskes@zenta-senta.co.rs

Zenta
pályázat
civil

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.