Ugrás a tartalomra

Kövér: Köszönet a gyermeküket magyar iskolába írató külhoni magyar családoknak

2018.09.14
18:56
2024.03.19
08:42
Forrás
MTI
Köszönetét és elismerését tolmácsolta Kövér László, az Országgyűlés elnöke minden külhoni magyar családnak, akik gyerekeiket minden esetleges nehézség ellenére magyar óvodába és iskolába íratják.

Köszönetét és elismerését tolmácsolta Kövér László, az Országgyűlés elnöke minden külhoni magyar családnak, akik hisznek az anyanyelv megtartó erejében, és gyerekeiket minden esetleges nehézség ellenére magyar óvodába és iskolába íratják.

Kövér László a Parlamentben a Rákóczi Szövetség "8000 kézfogás a magyar iskolaválasztásért" elnevezésű beiratkozási programját ismertető rendezvényen úgy fogalmazott: köszönet és elismerés minden külhoni magyar pedagógusnak, akik minden nehézség ellenére nemcsak oktatják, hanem öntudatos magyaroknak nevelik a rájuk bízott gyerekeket és fiatalokat. Köszönetét és elismerését fejezte ki minden magyarországi adófizető polgárnak és intézménynek, mindazon társadalmi szervezetnek és önkormányzatnak, akik három évtizede erkölcsi és pénzügyi támogatásban részesítik a külhoni magyar oktatást.

Kövér László
magyar Országgyűlés
külhoni
család

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.