Ugrás a tartalomra

Egészségesen 60 felett

2018.09.28
22:14
2024.03.19
08:42
Forrás
Pannon RTV
Egészségesen 60 felett címmel tartottak előadást pénteken este a szabadkai Bajnát helyi közösség nagytermében.

A résztvevők a Vajdaságban leggyakrabban megjelenő betegségekről és azok fizikai aktivitással történő megelőzéséről hallhattak - mondta Dr. Bagi Boján, a VMSZ tartományi parlamenti képviselője. Az eseményen részt vett Baráth Gábor Gergely, a Magyar Összefogás egyik jelöltje is. A prezentációk után egészségügyi vizsgálatokon, majd relaxációs tornán vehettek részt az érdeklődők.

Dr. Bagi Boján, tartományi parlamenti képviselő, VMSZ: „Nagyon fontos, hogy ne legyenek hátrányban és ne legyenek eltolva a társadalomtól, ne legyenek a társadalom peremén. Hanem valójában aktív résztvevői legyenek továbbra is a társadalomnak, függetlenül attól, hogy idős korukat élik. Az idős korban nagyon fontos az egészséges életmód és a szervezet karbantartása, meg a rendes gyógyszeres kezelés nagyon fontos a hosszú élethez.”

egészség
hatvan felett
Bagi Boján
VMSZ
Bajnát
Magyar Összefogás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.