Ugrás a tartalomra

A választások kiírásának lehetőségéről dönt kedden az SZHP bővített elnöksége

2019.04.15
10:13
2024.03.19
08:45
Forrás
Novosti
Az ellenzéki nyomásgyakorlásra adott válaszról és az előrehozott választások kiírásának lehetőségéről dönt holnap a Szerb Haladó Párt bővített elnöksége - írja a Novosti.

A voksolás lehetséges időpontjának június 23-át vagy 30-át jelölték meg. Ebben az esetben legkorábban április 24-én, legkésőbb május 9-én kell kiírni a választásokat.

A haladók holnapi, belgrádi gyűlésére 7 ezer tagot várnak. Állítólag a Száva-központ minden termét lefoglalták, az ülést kivetítőkön juttatják majd el a résztvevőkhöz.

A Szerb Haladó Párt elnöksége márciusban már tárgyalt a választások kiírásának lehetőségéről, akkor a teljes testület a voksolás mellett volt, kivéve Aleksandar Vučić pártelnököt, aki tartózkodott, és időt kért.

Szerb Haladó Párt

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.