Ugrás a tartalomra

Egy hét múlva indul a Kanizsa Feszt

2019.06.27
10:43
2019.06.27
17:37
Forrás
Pannon RTV
Hetedik alkalommal rendezik meg a Kanizsa Fesztet, amelynek idén is a magyarkanizsai vásártér lesz a helyszíne.

A három napos rendezvény július 4-én nyitja meg kapuit és számos zenei programmal, valamint közösségi napokkal is készülnek a szervezők.

Egy hét van még a Kanizsa Fesztig, a szervezők pedig már nagyban készülnek a fesztiválra. Számos érdekes zenei programmal várja majd a fesztivál az érdeklődőket, fellép többek között a Road és a Beatrice, Djomla és Willcox, de a szerbiai amatőr zenekarok és Dj-k is helyet kapnak majd a színpadon.

Forró Lajos, főszervező, Kanizsa Feszt, Magyarkanizsa: „Két nagyon komoly programot fogunk csatolni a Kanizsa Feszthez. Az egyik ilyen program az amatőr zenekarok, illetve Dj-k versenye, ami Viadal néven fut. Amatőrökről van szó, döntő többségében környékbeliekről, de ez nem volt feltétel, így Magyarországról is vannak jelentkezőink. Amatőr zenekarok és Dj-k mérik össze tudásukat. Igazán komoly zsűrit sikerült összeállítani, Nagy Feróval, a Road zenekarral, a Miracle Stúdióval, tehát ezek az emberek fogják eldönteni, hogy ki az, aki jól játszik, és ki az, aki kevésbé jól.”

A másik fontos eleme a Kanizsa Fesztnek a pénteki és szombati III. Közösségi Napok elnevezésű esemény lesz, ahol a gyerekek és a családok számára szerveznek programokat. Számos játék és foglalkozás várja majd őket, valamint az Alma együttes is koncerttel készül nekik.

Forró Lajos, főszervező, Kanizsa Feszt, Magyarkanizsa: „Azt próbáltuk elérni a Kanizsa Feszten, hogy mindenki számára legyen valami érdekesség a fesztiválon. Ennek szellemében lesznek kerekasztal-beszélgetések, lesz ugrálóvár a gyerekeknek, lesz íjászat, fegyverbemutató, lovaglás, kézműves programok, rengeteg civil szervezet csatlakozott hozzánk, és hozza a maga programját.”

A közösségi napokra a belépés ingyenes lesz mindenki számára, míg a zenei fesztiválra a hetijegy 1500 dinárba kerül, a csütörtöki napijegy 500 dináros, a pénteki és a szombati napijegy pedig 600 dináros áron lesz megvásárolható a helyszínen. A részletes programot a www.kanizsafeszt.com honlapon tekinthetik meg az érdeklődők.

Kanizsa Feszt
Magyarkanizsa
Forró Lajos

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.