Ugrás a tartalomra

Szúnyogirtás Szabadkán

2019.08.16
20:42
2019.08.16
20:49
Forrás
Pannon RTV
Augusztus 19-étől 31-éig földi és légi szúnyoggyérítést végeznek Szabadkán és Palicson.

A Szabadkai Kommunális Ügyek Szolgálatának értesítése szerint a kifejlett szúnyogok földi és légi gyérítése augusztus 19-én, hétfőn kezdődik és augusztus 31-éig, szombatig tart  a városi helyi közösségekben – Szabadkán és Palicson.

A szúnyoggyérítés kedvező időjárási viszonyok mellett, minden nap 18.00 óra 23.00 óra között végzik. Légi irtást Radanovác, Zorka és Makkhetes, míg földi irtást a Központ I, Központ II, Központ III, Harcosok sorakozója, Bajnát, Sándor, Kisradanovác, Vasutas település, Palics, Nagyfény, Újzsednik, Ludas, Hajdújárás és Királyhalom helyi közösségekben végeznek.

A földi szúnyogirtáshoz használt szerek mérgezőek, ezért arra kérik a méhészeket, hogy kaptáraikat zárják be vagy helyezzék el legalább 5 kilométerrel a kezelt területen kívül. A vegyszer hatása 3 napig tart.

szúnyogirtás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.