Ugrás a tartalomra

Örömet hoztak Szabadkára az Interetno fellépői

2019.08.27
15:20
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Véget ért az Interetno Fesztivál, Szabadka egyik legszínesebb és legkedveltebb rendezvénye. A fesztivál zárónapjának nyitánya a résztvevők ünnepi felvonulásával indult és közös himnusszal zárult.

Ismét bemutatkoztak a távoli országok és az itthoni táncosok Szabadkán az Interetno színpadán.

Nyári Ákos szinte a kezdetektől aktívan részt vett a rendezvényen. Végzett színészként több év után most műsorvezetői szerepkörben tért vissza, ez előtt még sosem csinált ilyet: „Teljesen más, mint a színházi munka, ez is egy színpadi munka, de teljesen más idegrendszert követel.”

Bodrogi Hajnalka, az Interetno Fesztivál főszervezője elégedett az elmúlt öt nappal. Azt mondta, minden a tervek szerint alakult: „Nagyon sikeres és egy jó fesztivált zárunk az idén, nagyon szerette a közönség. Úgy látom, hogy megtelt az emberek szíve és a lelke örömmel, jó idő volt, meleg volt, jók voltak a csoportok, kedvesek, örömet hoztak el Szabadkára.”

Az idei, nagykorúvá vált fesztiválnak vége, de a szervezők nemsokára nekilátnak a jövői évi fellépések szervezéséhez, sorrendben a tizenkilencediknek.

Interetno Fesztivál
zárónap
Nyári Ákos
Bodrogi Hajnalka
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.