Ugrás a tartalomra
pixabay/security

Ez az év strandétele Magyarországon

2019-08-13
22:02
Forrás
hirado.hu
A zsűri szerint sosem volt még ennyire erős mezőny a versenyen, ami azt is jelenti, hogy sosem volt még ennyire nehéz dolguk.

A kovászosuborka-leves lett a 2019-es Év Strandétele Magyarországon. A zamárdi Tiki Beach levese nyerte az idei Év Strandétele díjat, de a szoros verseny miatt idén először dobogósokat is hirdettek. A második helyezett a Port Burger marhaszegyes szendvicse lett, a harmadik pedig a Málna Büfé Tex-Mex salátája. Az Év felfedezettje egy keszthelyi büfé lett, ahol két fiatal példamutató lelkesedéssel indult el a nagypapától átvett büfé újragondolásának.

uborka
leves
strand
ételek

Most

09:15

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.
07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.