Ugrás a tartalomra
Pixabay/pili_f3

A sofőr nyugtatta meg a síró kisbabát egy belgrádi buszon

2018-08-09
13:08
2018-08-09
13:14
Forrás
021.rs, Novosti
Az édesanya Twitter-bejegyzése szerint a buszvezető a hangszórókból gyerekzenét engedett, hogy segítsen neki megnyugtatni a síró kicsit.

A gesztusnak nagy sikere volt, a többi utas tapsolt, majd énekelt is. A sofőr a Novostinak azt nyilatkozta, neki is van egy egyéves gyereke, így tudja, milyen az, ha egy síró babát nem sikerül megnyugtatni.

Belgrád
autóbusz
kisbaba

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Holdfogyatkozás fázisai

Egyedülálló holdfogyatkozás pénteken este

Az évszázad leghosszabb, 103 perces teljes holdfogyatkozása lesz pénteken, a Mars pedig 15 éve nem volt ilyen közel a Földhöz, mint ezekben a napokban. Európából is megfigyelhető lesz.

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.