Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dog Smile House via AP

A tenger közepéről mentettek ki egy kutyát

2019-04-17
21:05
Forrás
hvg.hu
Egy thaiföldi olajfúrótorony munkásai 220 kilométerre a délkelet-ázsiai ország partjaitól, a tengerből mentettek ki egy kutyát. A mentésről videó is készült.

Az állatot a szárazföldön az egyik állatmentő szolgálat fogadta be néhány napra: a kiszáradt és éhes kutyát megvizsgálták, s úgy néz ki, kiheveri a nem mindennapi kalandot. A fúrótorony munkásai, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan került az eb a torony közelébe, végül kötélből késztett hurokkal húzták fel magukhoz az állatot. Az állatmentő szolgálat a Boonrod – Megmentett – nevet adták a kutyának, amelynek már találtak is egy állandó gazdát az ország észak-keleti részében lévő Khon Kaen városában.

kutya

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.