Ugrás a tartalomra

Várhatóan Svájcba költöztetik Grizlit

2018-06-12
21:05
2018-06-13
11:49
Forrás
Pannon RTV
Várhatóan Svájcba költöztetik a Palicsi Állatkert hibrid medvéjét, akit 2016-ban koboztak el a Corona Cirkusztól. A medvét július másodikáig tekinthetik meg a látogatók a Palicsi Állatkertben.

A nemzetközi Négy Mancs Alapítvány (Four Paws) segédkezik a medve elhelyezésében. A Grizli nevű medvét nem szeretnék elszakítani nőstény párjától, így remélik, hogy Gócó is vele együtt átkerül az új helyre, ahol az eddigiekhez képest sokkal nagyobb helyen és kedvezőbb feltételek mellett élhetnének tovább.

A barna-és jegesmedve keverék hím medvét július másodikáig tekinthetik meg a látogatók a Palicsi Állatkertben, a nőstény medve sorsa egyelőre még nem dőlt el.

Palics
állatkert
medve
Grizli
Gócó

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.