Ugrás a tartalomra

Várhatóan Svájcba költöztetik Grizlit

2018-06-12
21:05
2018-06-13
11:49
Forrás
Pannon RTV
Várhatóan Svájcba költöztetik a Palicsi Állatkert hibrid medvéjét, akit 2016-ban koboztak el a Corona Cirkusztól. A medvét július másodikáig tekinthetik meg a látogatók a Palicsi Állatkertben.

A nemzetközi Négy Mancs Alapítvány (Four Paws) segédkezik a medve elhelyezésében. A Grizli nevű medvét nem szeretnék elszakítani nőstény párjától, így remélik, hogy Gócó is vele együtt átkerül az új helyre, ahol az eddigiekhez képest sokkal nagyobb helyen és kedvezőbb feltételek mellett élhetnének tovább.

A barna-és jegesmedve keverék hím medvét július másodikáig tekinthetik meg a látogatók a Palicsi Állatkertben, a nőstény medve sorsa egyelőre még nem dőlt el.

Palics
állatkert
medve
Grizli
Gócó

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.