Ugrás a tartalomra

Várhatóan Svájcba költöztetik Grizlit

2018-06-12
21:05
2018-06-13
11:49
Forrás
Pannon RTV
Várhatóan Svájcba költöztetik a Palicsi Állatkert hibrid medvéjét, akit 2016-ban koboztak el a Corona Cirkusztól. A medvét július másodikáig tekinthetik meg a látogatók a Palicsi Állatkertben.

A nemzetközi Négy Mancs Alapítvány (Four Paws) segédkezik a medve elhelyezésében. A Grizli nevű medvét nem szeretnék elszakítani nőstény párjától, így remélik, hogy Gócó is vele együtt átkerül az új helyre, ahol az eddigiekhez képest sokkal nagyobb helyen és kedvezőbb feltételek mellett élhetnének tovább.

A barna-és jegesmedve keverék hím medvét július másodikáig tekinthetik meg a látogatók a Palicsi Állatkertben, a nőstény medve sorsa egyelőre még nem dőlt el.

Palics
állatkert
medve
Grizli
Gócó

Most

20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.
16:27, Frissítve: 19:00

Döntetlent játszott Dánia és Ausztrália

1:1-es döntetlen született a Dánia-Ausztrália összecsapáson az oroszországi labdarúgó világbajnokságon. Így a C csoportot Dánia vezeti négy ponttal, míg Ausztrália harmadik egy ponttal.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.