Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Csütörtökön utalják az állami bértámogatást

2020-06-02
18:03
2020-06-02
19:07
Forrás
B92
Csütörtökön utalják át, így tehát már pénteken a számlákon lehet a most kifizetendő múlt havi fizetések állami bértámogatása.

Ez minden olyan foglalkoztatottnak jár, aki olyan cégben dolgozik, amely igényelte a segítséget, és amely az alkalmazottainak kevesebb mint 10 százalékát nem bocsátotta el. A 30 ezer dinárt három hónapon keresztül biztosítja az állam több mint egymillió foglalkoztatottnak, ezzel segítve a vállalatokat, amelyek így megtarthatták alkalmazottaikat. Ez lesz a második ilyen kifizetés. 

támogatás
bér
Szerbia
minimálbér-támogatás

Most

20:09, Frissítve: 20:16

Ülőtüntetés Belgrádban

Ülőtüntetést tartanak jelenleg Belgrádban. Ahogyan az elmúlt két napban, ma is összegyűltek az emberek a köztársasági parlament épülete előtt, ezúttal azonban ülve demonstrálnak a legtöbben.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.