Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Drágul a kötelező gépjármű-biztosítás Szerbiában

2022.08.03
13:34
Forrás
Blic
Több biztosító is megemelte az összeget, átlagosan 22 százalékkal, ezzel együtt megemelkedett a regisztráció összköltsége is.

A Blic azt írja, akik augusztus 1-je óta nem változtattak az árakon, azok a következő napokban fogják ezt megtenni. Legutóbb nyolc éve, 2014 júliusában változott a gépjármű-biztosítás ára. Az emelés nem a teljes regisztráció árára vonatkozik, hanem csak az említett biztosításra. Ez azt jelenti, hogy egy 27 ezer dináros regisztráció esetén csupán a biztosítás drágul, ami 10.500 dinárt tesz ki. Pontosabban, a 22 százalékos áremeléssel 2.310 dinár lesz a drágulás.

gépjármű-biztosítás
Szerbia
drágulás

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.