Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Információs iroda nyílt Törökbecsén

2019-11-18
19:00
Forrás
Pannon RTV
A régió fejlesztésének céljából Törökbecsén információs irodát nyitott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külkereskedelmi Kollégiuma.

Az iroda a tervek szerint a jövőben Szerbia és Magyarország gazdasági együttműködésének erősítése mellett, fontos szerepet kap a régió fejlesztésében is, hozzájárulva a két országban tevékenykedő üzletelők, vállalkozók, kézművesek, civil szervezetek, egyesületek összekötésében, közös tanácskozások szervezésében, a határon átnyúló gazdasági tevékenységek fejlesztésében.

Törökbecse
információs szolgálat

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.