Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Információs iroda nyílt Törökbecsén

2019-11-18
19:00
Forrás
Pannon RTV
A régió fejlesztésének céljából Törökbecsén információs irodát nyitott a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és Külkereskedelmi Kollégiuma.

Az iroda a tervek szerint a jövőben Szerbia és Magyarország gazdasági együttműködésének erősítése mellett, fontos szerepet kap a régió fejlesztésében is, hozzájárulva a két országban tevékenykedő üzletelők, vállalkozók, kézművesek, civil szervezetek, egyesületek összekötésében, közös tanácskozások szervezésében, a határon átnyúló gazdasági tevékenységek fejlesztésében.

Törökbecse
információs szolgálat

Most

16:18

Sírokat rongáltak meg Csantavéren

Közel száz éves sírokat rongáltak meg ismeretlenek a hétvégén Csantavéren. A helyi kistemető sírköveiben tetemes kárt okoztak a tettesek. A helyieket megdöbbentette és megrázta az eset.
13:13, Frissítve: 16:08

Idén silányabb a nád minősége

A ködös, nyirkos időjárás miatti kényszerszünet után újraindult a nád vágása Erzsébetlak környékén. Egyre kevesebben végzik ezt az emberpróbáló munkát, pedig a nádat már gépekkel vágják.

Népszerű

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.