Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay/maraisea

Károkat okozott az időjárás a mezőgazdaságban

2019-08-25
10:20
2019-08-25
15:26
Forrás
poljosfera.rs
A jégverés, a viharok és a belvizek miatt Nagybecskerek város területén főleg a kukorica és a napraforgó károsodott.

A gazdák követelésére rendkívüli állapotot hirdettek a községben. A kiadós esőzések és a jégverés többek között a titeli községet is sújtotta, óriási károkat okozva a növénytermelőknek. Az illetékesek már elvégezték a kárbecslést, de azt, hogy mekkora szintű a terméskiesés, azt csak a betakarítást követően állapítják meg. Nagybecskerek polgármester-helyettese bejelentette, a város és a község közösen keres megoldást a kárt szenvedett gazdák helyzetének javítására.

Nagybecskerek
Titel
jégeső
vihar
belvíz

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.