Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanović

Még ebben a hónapban törleszt az agrártárca

2019-03-07
07:17
2020-04-26
14:41
Forrás
Magyar Szó
A hónap végéig törleszti tavalyi adósságát a szerbiai Mezőgazdasági Minisztérium - jelentette ki parlamenti felszólalásában Branislav Nedimović tárcavezető.

Nedimović azt mondta, a 2018-ban igényelt és eddig még ki nem fizetett támogatási eszközöket március végéig megkapják a termelők. A pénz megvan a költségvetésben - tette hozzá. A miniszter azt is kiemelte, hogy április végétől igényelhető a mezőgép-vásárlási állami támogatás.

Branislav Nedimović
mezőgazdaság

Most

20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.