Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Még egy hétig lehet bejegyeztetni az új parcellákat

2022.09.23
12:50
Forrás
Facebook
A mezőgazdasági termelők szeptember 30-ig tudják bejegyeztetni azokat az új földterületeket, amelyek eddig nem szerepeltek a gazdaságban.

A regisztráció célja, hogy 2023-ban igényelhető legyen ezen új parcellák után is a területalapú támogatás. Valamint azok a termelők, akiknek földhasználat bérleti szerződéseik ez évben, december 31-ével lejárnak és folytatni szeretnék a következő időszakban is a bérlést, ajánlott, hogy még idén újítsák meg szerződéseiket.

A bejegyzésekkel kapcsolatban az érintettek a lakhelyükhöz legközelebb lévő falugazdász irodát kereshetik fel.

mezőgazdaság
bejegyeztetés

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű