Ugrás a tartalomra

Női vállalkozókat támogat a tartomány

2023.09.12
12:53
2023.09.12
16:22
Forrás
Pannon RTV
Gépek és felszerelések beszerzésére, valamint számítógépek és szoftverek vásárlására lehet pályázni.

Újabb pályázatot hirdetett a női vállalkozók támogatására a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság. A nagy érdeklődés miatt az előző támogatás összegéhez képest 60 százalékkal növelték a mostani pályázat értékét, amely valamivel több mint 13 millió dinárt tesz ki.

A vissza nem térítendő támogatást azok a női vállalkozók igényelhetik, akik gépek és felszerelések beszerzését, valamint számítógépek és szoftverek vásárlását tervezik vállalkozásuk fejlesztése érdekében. A pályázatokat szeptember 28-ig lehet benyújtani.

Nenad Ivanišević, tartományi idegenforgalmi titkár: „Azért írtuk most ki ezt a pályázatot, mert azt szeretnénk, hogy mihamarabb befejeződjön. Így januárban, miután elfogadják az újabb tartományi költségvetést, kiírhatunk egy újabb pályázatot, ahol arra törekszünk, hogy a pályázatra elkülönített összeg ne legyen kevesebb, mint amennyit a 2023-as évben elkülönítettünk erre a célra.”

vállalkozó
tartomány
Szerbia

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.