Ugrás a tartalomra

Ők a Legjobbak Vajdaságból

2023.11.29
15:53
2023.11.29
21:42
Forrás
Pannon RTV
Átadták a Legjobb Vajdaságból címet elnyerőknek járó oklevelet az újvidéki tartományi kormány épületében.

A termékek, programok, szolgáltatások, események és régi mesterségek kategóriáiban 13-an részesültek elismerésben. Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke elmondta: Ezek a tanúsítványok nem csak elismerésként szolgálnak, hanem ösztönzőek is az új ötletek és kreatív vállalkozások létrehozásában.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „A mai napig, ami a hazai vállalkozások támogatását illeti, 305 vállalkozást segítettünk, pénzügyi támogatást biztosítva nekik új munkahelyek létrehozásához és felszerelés beszerzéséhez. Ezek közül mindössze öt százalék van külföldi tulajdonban. Az volt a közös célunk, hogy elsősorban a hazai vállalkozókat támogassuk. A nyertesek között ma itt vannak azok az emberek is, akik fejlesztették a vállalataikat, mesterségeiket, termékeiket, szolgáltatásaikat és tartalmaikat, ezzel fejlesztve az egész közösségünket.”

Legjobb Vajdaságból
elismerés
oklevél
tartomány
Igor Mirović

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.