Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Pályázat magyarkanizsai mezőgazdasági termelők számára

2022.05.25
13:07
2022.05.25
16:39
Forrás
Pannon RTV
A mezőgazdaság hat területén tudnak Magyarkanizsa község bejegyzett mezőgazdasági termelői pályázni.

A Magyarkanizsai Községi Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Költségvetési Pénzalap programjában ebben az évben a szarvasmarhák mesterséges megtermékenyítésére, minőségi állatok beszerzésére, öntözőgépek és eszközök megvásárlására, biotermesztések támogatására, elhullott jószágok tetemének elszállításának költségére és a méhészetekben használatos gyógyszerek támogatására lehet pályázni.

Vass Zoltán mezőgazdasággal megbízott községi tanácstag: „A két nagy pályázatunk a minőségi tenyészállatok beszerzése és az öntözésnek a támogatása, ez egy olyan pályázati konstrukció, ahol mindazok, akik megvalósítják a beruházásukat a pályázati kiírástól errefelé, azok előnyben részesülnek, és a ha a pályázatok megfelelőek lesznek, amikor azt látjuk, hogy az a mennyiségű pályázó megérkezett már, amennyi keretünk van, akkor megnézzük, hogy ezek a pályázatok relevánsak-e, tehát támogathatóak-e. Ha igen, akkor ezt le tudjuk zárni előbb. A négy kisebb léptékű pályázatunk, azok pályázási határideje pedig november 15.”

pályázat
Magyarkanizsa
mezőgazdaság
Vass Zoltán

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű