Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelic

Siniša Mali szerint nem kell tartanunk az áram drágulásától

2019-05-19
13:51
2019-05-19
16:49
Forrás
Tanjug, VajdaságMA
A pénzügyminiszter megnyugtatta a szerbiai lakosokat, azt mondja, nem kell tartaniuk az áram drágulásától.

Nincs ok arra, hogy a polgárok féljenek attól, hogy emelkedni fog a villamos energia ára - jelentette ki Siniša Mali. Hozzátette, a Nemzetközi Valutaalap küldöttségével folytatott tárgyaláson valóban volt szó az áram drágításáról, de megmondtuk, hogy erről nem tárgyalunk, nincs is rá szükség és az IMF ezt elfogadta.

Mali leszögezte, a valutaalap megerősítette, Szerbia a fejlődés és a növekedés stabil útján jár, több mint sikeres reformokat hajtott végre. A miniszter emlékeztetett: a legfrissebb adatok szerint az ország a GDP-je 4,3 százalékkal növekedett, és ezen a téren Szerbia Európa tíz vezető állama között van.

Sinisa Mali
villanyáram
pénzügyminiszter
drágulás

Most

10:24, Frissítve: 10:30

Leslie L. Lawrence Vajdaságban

Vajdaságba látogat Lőrincz L. László, azaz írói álnevén Leslie L. Lawrence vagy Frank Cockney, aki exkluzív interjút ad a Pannon Televíziónak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.