Ugrás a tartalomra
Belügyminisztérium/2021.02.04.

30 nappal tovább maradhat előzetesben Belivuk

2021.08.02
14:56
2021.08.02
15:04
Forrás
Szerbiai RTV
A bíróság szerint fennáll a szökés veszélye.

30 nappal tovább maradhat előzetesben Veljko Belivuk, Marko Miljković és még 25 vádlott, erről döntött a Belgrádi Felső Bíróság. Indoklásuk szerint V. B. és M. M. őrizetét azért hosszabbították meg, mert a fennáll a szökés veszélye, továbbá a tanuk befolyásolásával akadályozhatják az eljárást, és fennáll annak a veszélye is, hogy rövid időn belül megismételhetik a bűntényt.

Az is a hosszabb előzetes mellett szól, hogy a bűncselekményekért, amelyekkel vádolják őket, több mint tíz év szabadságvesztés az előírt büntetés. A végzés ellen a vádlottak és védőik három napon belül fellebbezést nyújthatnak be a Fellebbviteli Bírósághoz.

Veljko Belivuk
Marko Miljković
őrizet

Most

12:26, Frissítve: 13:45

Lélekben megújulva

Nagyböjti lelki napot tartottak Kelebián a Márton Áron Közösségi Házban. A Vajdasági Pax Romana alapítása óta minden évben szervez programokat a karácsony és a húsvét előtti időszakban, azzal a céllal, hogy a hívekhez közelebb hozzák az ünnepeket.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.