Ugrás a tartalomra
Belügyminisztérium/2021.02.04.

30 nappal tovább maradhat előzetesben Belivuk

2021.08.02
14:56
2021.08.02
15:04
Forrás
Szerbiai RTV
A bíróság szerint fennáll a szökés veszélye.

30 nappal tovább maradhat előzetesben Veljko Belivuk, Marko Miljković és még 25 vádlott, erről döntött a Belgrádi Felső Bíróság. Indoklásuk szerint V. B. és M. M. őrizetét azért hosszabbították meg, mert a fennáll a szökés veszélye, továbbá a tanuk befolyásolásával akadályozhatják az eljárást, és fennáll annak a veszélye is, hogy rövid időn belül megismételhetik a bűntényt.

Az is a hosszabb előzetes mellett szól, hogy a bűncselekményekért, amelyekkel vádolják őket, több mint tíz év szabadságvesztés az előírt büntetés. A végzés ellen a vádlottak és védőik három napon belül fellebbezést nyújthatnak be a Fellebbviteli Bírósághoz.

Veljko Belivuk
Marko Miljković
őrizet

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.