Ugrás a tartalomra
Pixabay

Aleksandar Vulin: Különleges háború folyik Szerbia ellen

2022.05.16
19:08
Forrás
Tanjug
Felszólítom az állampolgárokat, hogy legyenek fegyelmezettek és visszafogottak, ne essenek pánikba, és tartsák tiszteletben a rendőrség utasításait az intézkedések során, mondta Aleksandar Vulin.

A szerb belügyminiszter a mai hamis bombariadókról szólva kijelentette, hogy különleges háború folyik Szerbia ellen, és a támadások célja lényegében a független politika folytatásának leállítása, és a nyomás és félelem alatti döntések meghozatalára való kényszerítés, véli a tárcavezető.  Vulin hozzátette, több európai országból, különböző email-címekről érkeztek fenyegetések intézmények, hírügynökségek és cégek címére. Kiemelte, a Szerbia elleni támadások nem egyéni akciók, hanem tömeges, szervezett és nagyon költséges hackertámadások, amelyeket a hibrid hadviselés különböző központjaiból irányítanak.

Aleksandar Vulin

Most

21:35

Waldorffeszt Zebegényben

Emberközpontú oktatási módszer, amely elsősorban a gyerekek gyakorlati, kreatív és szociális képességeik fejlesztésére koncentrál - ez a Waldorf-pedagógia.
18:23, Frissítve: 18:36

Ünnepelnek a martonosiak

Magyarkanizsa község egyik legrégebbi települése műsorsorozat keretében ünnepli fennállásának 100 éves, írott dokumentumokban is lejegyzett múltját.
16:23, Frissítve: 20:03

Állóháború, országos légiriadó

Az éjszaka folyamán több ukrán városból is robbanásokról érkeztek jelentések, és légiriadót rendeltek el az országban. Szeverodonyecket ugyan át kellett adniuk az oroszoknak, a szomszédos Liszicsanszkban azonban még kitartanak az ukrán erők.

Népszerű