Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Bűnvádi feljelentés a szabadkai verekedő ellen

2019-12-06
16:33
2019-12-07
08:34
Forrás
Pannon RTV
Bűnvádi feljelentést tett a rendőrség az a 17 éves személy ellen, aki szombaton megvert egy 19 éves fiatalt, eltörte az állkapcsát - derül ki a Szabadkai Rendőrparancsnokság közleményéből.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az áldozatot egy szórakozóhelyről hazafelé menet támadták meg. Az állkapcsa két helyen is eltört. A fiatalkorú elkövető ellen súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt emeltek vádat.

Szabadka
verekedés

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.