Ugrás a tartalomra
mentőautó
Pannon RTV/illusztráció

Családi tragédia Moholon

2019-05-25
10:58
2019-05-25
14:41
Forrás
www.magyarszo.rs
Kiégett egy családi ház szobája, egy ember életét vesztette ma hajnalban Moholon.

A tragédia helyszínét, az Október 8. utca 23-as szám környékét a kora reggeli órákban a rendőrség és az ügyészség a helyszínelés miatt lezárta. A helyszínre a mentők és a tűzoltók is kivonultak. A ház előtt a kiégett szobából kidobott használati tárgyak hevertek. Nem hivatalos információk szerint családi tragédia történt, miután a férj gyúlékony anyaggal öntötte le feleségét és felgyújtotta. A nő a helyszínen meghalt, a férfit pedig égési sérülésekkel kórházba szállították. Az ügyben a rendőrség még nem adott ki közleményt.

Mohol
tűzeset

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.