Ugrás a tartalomra
Nagybecskerek, falfirka
Pannon RTV

Egy 29 éves nagybecskereki férfi a sértő falfirkák elkövetője

2017-10-20
14:57
2017-10-20
15:05
Forrás
Pannon RTV
A rendőrség nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés, intolerancia valamint mások biztonsága veszélyeztetésének gyanúja miatt bűnvádi feljelentést tett egy 29 éves nagybecskereki férfi ellen.

A nagybecskereki rendőrség - az illetékes ügyészség végzése alapján - nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés, intolerancia valamint mások biztonsága veszélyeztetésének gyanúja miatt bűnvádi feljelentést tett egy 29 éves nagybecskereki férfi ellen. A rendőrség közleménye szerint alapos a gyanúja, hogy október 17-én, a hajnali órákban sértő tartalmú üzenetet írt egy nagybecskereki ház kapujára és falára.

Mint arról korábban már beszámoltunk, magyarokat sértő falfirkák jelentek meg kedd reggelre a nagybecskereki Miodrag Delić házának kapuján és kerítésén. A családfő a Pannon RTV-nek elmondta, senkinek sem ártottak, nem érti, hogy ki lehet az, aki sértegeti a családját. Felesége egyébként magyar nemzetiségű.

Nagybecskerek
falfirka
sértő

Most

Népszerű

tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.