Ugrás a tartalomra
Nagybecskerek, falfirka
Pannon RTV

Egy 29 éves nagybecskereki férfi a sértő falfirkák elkövetője

2017-10-20
14:57
2017-10-20
15:05
Forrás
Pannon RTV
A rendőrség nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés, intolerancia valamint mások biztonsága veszélyeztetésének gyanúja miatt bűnvádi feljelentést tett egy 29 éves nagybecskereki férfi ellen.

A nagybecskereki rendőrség - az illetékes ügyészség végzése alapján - nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés, intolerancia valamint mások biztonsága veszélyeztetésének gyanúja miatt bűnvádi feljelentést tett egy 29 éves nagybecskereki férfi ellen. A rendőrség közleménye szerint alapos a gyanúja, hogy október 17-én, a hajnali órákban sértő tartalmú üzenetet írt egy nagybecskereki ház kapujára és falára.

Mint arról korábban már beszámoltunk, magyarokat sértő falfirkák jelentek meg kedd reggelre a nagybecskereki Miodrag Delić házának kapuján és kerítésén. A családfő a Pannon RTV-nek elmondta, senkinek sem ártottak, nem érti, hogy ki lehet az, aki sértegeti a családját. Felesége egyébként magyar nemzetiségű.

Nagybecskerek
falfirka
sértő

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.