Ugrás a tartalomra
Nagybecskerek, falfirka
Pannon RTV

Egy 29 éves nagybecskereki férfi a sértő falfirkák elkövetője

2017-10-20
14:57
2017-10-20
15:05
Forrás
Pannon RTV
A rendőrség nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés, intolerancia valamint mások biztonsága veszélyeztetésének gyanúja miatt bűnvádi feljelentést tett egy 29 éves nagybecskereki férfi ellen.

A nagybecskereki rendőrség - az illetékes ügyészség végzése alapján - nemzeti, faji és vallási gyűlöletkeltés, intolerancia valamint mások biztonsága veszélyeztetésének gyanúja miatt bűnvádi feljelentést tett egy 29 éves nagybecskereki férfi ellen. A rendőrség közleménye szerint alapos a gyanúja, hogy október 17-én, a hajnali órákban sértő tartalmú üzenetet írt egy nagybecskereki ház kapujára és falára.

Mint arról korábban már beszámoltunk, magyarokat sértő falfirkák jelentek meg kedd reggelre a nagybecskereki Miodrag Delić házának kapuján és kerítésén. A családfő a Pannon RTV-nek elmondta, senkinek sem ártottak, nem érti, hogy ki lehet az, aki sértegeti a családját. Felesége egyébként magyar nemzetiségű.

Nagybecskerek
falfirka
sértő

Most

15:23, Frissítve: 17:27

80 éves a horgosi művelődési egyesület

A horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület fennállásának 80. évfordulóját ünnepelte a helyi kultúrotthonban. Az eseményen az egyesület minden szakcsoportja bemutatkozott.
15:13, Frissítve: 17:01

2018-ban is keressük a Dalt

A szombat esti válogató után kijelenthető, hogy a nyitány remekül sikerült, ahogyan a közös produkció, A dal a miénk című szám újrafeldolgozása is.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.