Ugrás a tartalomra

Egy holttestet húztak ki a Dunából Újvidéknél

2024.02.20
18:50
2024.02.20
19:53
Forrás
021.rs
Egyelőre nem tudják, ki az áldozat.

Egy férfi holttestét húzták ki ma a Dunából Újvidéken, a Sanghaj és a Péterváradi rész között - jelenti a 021.rs hírportál. Egyelőre nem tudják az áldozat személyazonosságát, de az információt az újvidéki rendőrkapitányság is megerősítette, részleteket azonban még nem ismertettek. A holttestet, melyet a tűzoltók húztak ki a Dunából, boncolásra küldték.

Duna
holttest
rendőrség

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.