Ugrás a tartalomra
Bilincs
Pixabay

Embercsempészeket vettek őrizetbe Vajdaságban

2018-11-03
15:09
Forrás
VajdaságMA
Nyolc embert tartóztatott le a rendőrség Vajdaság területén, akiket azzal gyanúsítanak, hogy indiai és afgán állampolgárokat csempésztek át csónakokkal a Tiszán.

Így tették lehetővé számukra a Magyarországra történő belépést, azon keresztül pedig a Nyugat-Európába jutást.

A hatóságok két különálló akció keretében egy szervezett bűnözői csoport nyolc tagját tartóztatták le, akiket illegális határátlépéssel és embercsempészettel gyanúsítanak. A rendőrség megtalálta a csónakot, amivel a gyanú szerint a migránsokat szállították a folyón keresztül, továbbá négy személygépjárművet is, amikkel a gyanú szerint a folyóig utaztak.

embercsempész
letartóztat
Vajdaság

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.